Gå till innehåll
Narva BK
Narva BK

Hände mycket i helgen

Både den fina tävlingen Under Bron hos AIF med riktigt boxarparty före, mellan och efter matcherna samt deltagare från Narva dessutom den internationella turneringen Eindhoven Box Cup i Nederländerna även där med Narva deltagare.

Jenny och Farzad

Hos AIF deltog Sassi och Jonathan. Dominik var anmäld men fick dessvärre ingen motståndare. Tyvärr förluster för både Sassi och Jonathan trots fina insatser coachade av Taye och Reza. I Eindhoven deltog Elvira, Jenny och Farzad. Här gick det bättre med brons för både Jenny och Farzad. Dessvärre tvingades Elvira bryta sin match då hon fått näsblod. Farzad fick i semifinalen möta en tiofaldig tysk mästare och VM trea i klassen som blev för svår. Jenny mötte samma öde mot en tjej från Nederländerna efter att ha besegrat en tuff tjej från Nordirland i premiärmatchen. Härliga insatser och coaching från Ajmal.

Publicerad: 2023-05-29

Senast uppdaterad: 2023-06-02

Författare: Stigge Flemström

Besöksadress

Frejgatan 32a
113 26 Stockholm

Faktureringsinformation

Bankgiro: 5590-0153
Swish: 1233440518
Kortsystem: iZettle
Reg nummer: 802406-2153
e-post: ekonomi@narva.com
Erlagda avgifter återbetalas ej
Innehar F-skatt

 

Kontakta oss

070-3778191
info@narva.com