Gå till innehåll
Narva BK
Narva BK

Årsmöte + mail från ordförande

Narva Emblem

Årsmöte i Narvas klubblokal verksamhetsår 2022 26/1 18:45 + mail från ordförande

Deltagare/röstberättigade är endast klubbmedlemmar som fullgjort sina skyldigheter mot klubben (dvs betalt medlemsavgiften för 2022). Handlingar inför årsmötet finns att tillgå här.

Mail från ordförande sänt 26 jan.

Bäste medlem i Narva BK,

en påminnelse om att klubben idag genomför sitt årsmöte i klubblokalen med start kl 18.45, se bilaga. Detta innebär att ett antal förslag från styrelsen och ett från en medlem skall behandlas. Vidare skall en ny styrelse väljas. Dagordning för Årsmöte inklusive de handlingar vi skall besluta om finns - som tidigare meddelats - på hemsidan www.narva.com och i lokalen. Matchgruppens träning startas så snart mötet är avslutat.

Våren 1997 blev jag medlem i Narva BK och i juli 1998 tillträdde jag som ordförande. Det har varit en spännande resa att under 23 år få leda denna - sedan 1930-talet - välrenommerade klubb från att 1997 ha varit hotad att läggas ned till det vi är idag, dvs en inkluderande klubb för ALLA. Detta är ett arv som tidigare ordföranden/styrelser lämnat efter sig och då kanske främst Kalle Narvall. Efter att ett antal år med låg eller ingen aktivitet nystartade Kalle klubben 1956 genom att intressera ungdomar i Hökarängsligan att börja träna boxning. Det som sedan följde var att brottsligheten i området gick ned och Narva utvecklades till en av de framgångsrikaste i Sverige. Det verkar således ligga i Narvas gener att även fylla en roll som socialt ansvarstagande klubb och våga ta lite okonventionella initiativ. Under min mandattid startade vi 2004 turneringen MajBox-cup som enbart vände sig till kvinnor, idag hedervärt förvaltad av The Golden Girl Championship i Borås; 2007 etablerades Bosön Cup för åldersgruppen 10 - 15 år från hela landet där besök på Gröna Lund ingick i träningsprogrammet, blev senare under många år Future Fighter Boxing Camp i Höllviken; 2012 startades Grå pantrarna (60+are) vilket fått ett flertal efterföljare bland landets boxningsklubbar och 2015 träning för Parkinsonsjuka där ett 20-tal klubbar inkluderat "Parkinsonträning" i sin verksamhet. Idag erbjuder vi (i projektform stött av Arvsfonden) träning för Parkinsonsjuka via ZOOM i hela landet och har medlemmar från Umeå till Höllviken. Narva har under min mandattid nästan varje år erövrat en eller flera guldmedaljer på SM. Senast 2004 var vi t o m bästa klubb på SM och utsikterna för en upprepning är idag mycket goda.

Tack alla gamla och nya medlemmar för alla dessa år jag haft ert förtroende att få leda Narva BK och låt mig önska den nye ordförande inkl. styrelse ett varmt lycka till för den fortsatta utvecklingen av denna fantastiska klubb.

/Hans Lindahl, ordförande 1998 - 2022

Välkomna!

Publicerad: 2023-01-23

Senast uppdaterad: 2023-01-28

Författare: Stigge Flemström

Besöksadress

Frejgatan 32a
113 26 Stockholm

Faktureringsinformation

Bankgiro: 5590-0153
Swish: 1233440518
Kortsystem: iZettle
Reg nummer: 802406-2153
e-post: ekonomi@narva.com
Erlagda avgifter återbetalas ej
Innehar F-skatt

 

Kontakta oss

070-3778191
info@narva.com