Narva Boxningsklubb
Frejgatan 32a, 200 m från Odenplan, tfn 08-306371 (oftast vidarekopplad, vänta..) Klicka för info

Fredag  23  juni  2017

Stockholm
Svenska
Europeiska
Världen

Utgivare; Cookies

Startsida Intropass Träningstider

Avgifter

Medlemsansökan

Medlemsregister

 Frågor/svar

Artikelarkiv

     Till  bokningar-> Passbokning endast medl. Svensexa/Möhipp Skolor Bokningskalender för lokalen
  *** En gång 120:- eller bli medlem för 300:- inkl 1 veckas träning. Börja när som helst. Alla välkomna. ***

 

Träningsvecka för motionärer på Malta!

Blått, klart, ljumt, simbart vatten

Säckträningen kan ge vissa koncentrationssvårigheter.

Modern utrustning och maltesisk tränare. 

Hotell av Narva-klass ligger mycket centralt i St. Julians. Badstrand med garanterad sol finns för träningsovilliga medföljande. Ca 20 min bussresa till Valetta med museer och spännande historia.


Har du redan bokat din semester – i så fall är det läge att boka om. För nu arbetar Narva Boxningsklubb med att ta fram en unik möjlighet till en veckas hårdträning i solen... 
Vår ambition är att erbjuda Narvas motionärer en chans att få åka till den soldränkta ön Malta mitt i medelhavet och kombinera stenhård träning med sol, sightseeing, shopping och god mat/dryck.

Vår lokala samarbetspartner är The Lords Gym i St Julians (www.lordsgym.eu) som bedriver en omfattande motionsboxningsverksamhet som i många stycken liknar Narvas. Intressant nog är många av deras motionärer svenskar som bor på Malta och arbetar inom online-gambling industrin.

Idén är att vi tillsammans med våra maltesiska vänner arrangerar en träningsvecka med tio hårda träningspass (morgon och kväll, måndag till fredag). På morgonen tränar vi löpning längs St Julians strandpromenad, styrketräning på stranden eller simning i medelhavet och på kvällen tränar vi boxfys på The Lords Gym (se bilderna i artikeln nedan eller albumet ”18 april”). Gymet ligger i ett shoppingcenter med skyltfönster ut mot medelhavet. Så man har utsikt över Spinola Bay när man tränar. Mellan passen har deltagarna fritid och kan t.ex. softa och sola i St Julians, åka på sightseeing eller kanske shoppa och gå på museum i Valetta.

Vi bor på The Alexandra Hotel (www.alexandrahotelmalta.com), ett trestjärnigt hotell som ligger i turistområdet St Julians på gångavstånd från the Lords Gym. Alla träningspassen leds av de maltesiska tränarna Steve Abela och Haitem Laamouz (på bild tillsammans i artikeln nedan eller i albumet ”18 april”). Steve äger The Lords Gym och är ordförande i St Julians Amateur Boxing Club som tränar där. Haitem är Maltas bästa boxare och deltog bl.a. på VM 2009. Både Steve och Haitem jobbar heltid som motionstränare på The Lords Gym.

Träningen på Malta kommer fokusera på boxfys-träning. Så den som söker tillfälle att finslipa extra på tekniken gör det istället bäst genom att delta på Narvas framtida helgläger på Bosön eller kanske anlita våra tränare för ett PT-pass. Träningsveckan är mer för den som vill komma hem i fysisk toppform och kanske med en snygg solbränna:-). Så det innebär att även den Narva-medlem som precis har börjat på intro-passen kan följa med på resan och få stort utbyte utav den.

Vårt mål är att kunna erbjuda denna upplevelse till ett pris som totalt inte överstiger 7000:- per person. Men detta hänger på att man kan få en flygresa för ca 2000:- vilket inte är en orimlighet om man flyger med Ryanair. De flyger till Malta (och hem) varje söndag och vi anpassar lägret till deras flyg. Narva Boxningsklubb är dessvärre ingen resebyrå så varje deltagare får själv boka, betala och ansvara för sin egen flygresa till Malta. Narva BK koordinerar boendet, träningen och lite sightseeing på Malta. Den delen ska troligen inte kosta mer än 5000:- per person med del i dubbelrum (enkelrum kostar 1000:- extra).

För den summan får man: Boende 7 nätter med frukost på 3 stjärnigt hotell på gångavstånd från träningslokalen, 10 hårda träningspass under ledning av Maltesiska tränare och 2 sightseeingturer med Maltas Hop-on/Hop-off bussar (norra och södra turen så att man får se hela ön). Lördagen innan hemresa är fri för egna aktiviteter. Ett tips är att vårda ömmande muskler med en dags avkoppling på ”The Blue Lagoon” på den lilla ön Comino.

Men innan vi spikar detta så måste vi få en indikation på om ni är intresserade av att hänga med. Resan kommer genomföras i andra halvan av september då vädret fortfarande är bra på Malta men den värsta hettan är borta. Minst antal deltagare för att vi ska genomföra resan är 10 personer och max är 16 personer (pga begränsningar i gymet).

Så meddela intresse så fort ni kan och ställ gärna frågor om ni undrar över något. Gärna direkt här på Facebook eller på mail till fredriknordquist@hotmail.com
[2012-04-18 22:08:34]

 
Morgonträning till midsommar
Läs artikeln

Träning i sommar
Läs artikeln

Narva på Filminspelning gav Guldpalm

Läs artikeln

Valery Fan Club

Läs artikeln

Nya träningstider f o m 7 juni
Läs artikeln

Välkommet besök

Läs artikeln

Narva på besök i Narva

Läs artikeln

Duktiga coacher

Läs artikeln