Hoppa till sidans innehåll

Bokning av event


Träningspass för skolklasser, företagsträning, svensexor/möhippor.

Skolklasser: Vi besöks ganska ofta av skolklasser, från 4 årskullen upp till sista ring i Gymnasiet. Uppläggen kan variera beroende på klassens "kondition" men även om det är en idrottsinriktad klass eller kanske en klass med datainriktning. Vårt mål är att genomföra ett träningspass på lek men även en del allvar vad gäller våld i samhället. Passen omfattar ca 1 tim träning + omklädning och dusch för de som så önskar (givetvis skilda omklädningsrum!!). En skolklassträning kostar 1000:-. Bokning: Kolla först vår kalender för ledig tid. Sänd sedan ett mail till This is a mailto link med uppgift om klassen storlek, bokarens emailadress och mobiltfn. Betalning: kort/swish/kontant eller helst så fakturerar vi.

Företagsträningar: Upp till ett par gånger per månad besöks vi av företag för träning. Det kan vara för att stärka gruppgemenskapen, teambildning, "träffa" kunder men oftast helt enkelt för att prova på en kul aktivitet man oftast bara sett på film. Vi erbjuder olika upplägg med en till flera tränare, mer eller mindre berömda matchboxare mm. Pris beror på antal deltagare, tid på dygnet man vill besöka oss, antal tränare/matchboxare samt givetvis om vill ha tilltugg och dryckBokning: Kolla först vår kalender för ledig tid. Sänd sedan ett mail till This is a mailto link med uppgift om klassen storlek, bokarens emailadress och mobiltfn. Betalning: kort/swish/kontant eller helst så fakturerar vi.

Svensexor/möhippor: Vi erbjuder (sedan 1989) kul och svettig träning och "matcher" för brudar och brudgummar. Upplägget är "förberedelser inför matchen" inkl uppvärmning, snabbkurs i "The nobel art of Selfdefence", utprovning av utrustning, inkl tandskydd och lindor. Sedan återstår MATCHEN mot en grym motståndare som ingen i världen vill möta (dvs sedan han frigavs). Hur detta slutar är det ingen idé att ens fundera över. Men, så mycket kan avslöjas att ingen blir skadad och förutom ett kul minne har vi hört att viss träningsvärk kan förkomma! En svensexa/möhippa tar ca 1 timma och kostar 1500:- (ingen moms). Bokning: Kolla först vår kalender för ledig tid. Sänd sedan ett mail till This is a mailto link med uppgift om "offrets namn, vikt, kondis och ev. tidigare erfarenhet av kampsport samt givetvis ditt namn, emailadress och mobiltfn.  Betalning: kort/swish/kontant på plats.

Uppdaterad: 13 AUG 2017 16:01 Skribent: Hans Lindahl
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Narva BK - Boxning
Frejgatan 32a
11326 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08306371
E-post: This is a mailto link

Se all info